Tag Archives: интервју

MагазинЗабава

Ексклузивно интервју со Чарли Голдсмит од интригантната серија „Исцелител“ на ТЛЦ

„Исцелител“ е нова интригантна документарна серија на каналот ТЛЦ, која го следи животот и работата на исцелителот Чарли Голдсмит, кој...