Tag : Интернет Експлоер

Магазин Технологија

Ако се уште имате Интернет Експлорер во вашиот компјутер, избришете го веднаш! Еве зошто

Слободен печат
Не е само доволно да не користите Интернет Експлорер, потребно е и целосно да го избришите од вашиот компјутер. Луѓе кои се занимаваат со безбедност...