• Ин Мемориам

Почина актерот Ванчо Крстевски

Во Струмица денеска почина актерот Ванчо Крстевски, член на Народниот театар „Антон Панов” од Струмица. Роден на 30 ноември 1960 година, а член на Струмичкиот театар е од 1982 година. Досега одиграл 105 улоги и остварил низа забележителни ролји. Учествувал во повеќе телевизиски проекти, а исто така и во филмски улоги во „Прашина” на Милчо …

Почина актерот Ванчо Крстевски Read More »