Tag : Илустрирана верзија

Еспресо Шоу биз

Легендарните „Металика“ објавуваат илустрирана книга со осврт на целата кариера

Слободен печат
Легендарните „Металика“ во текот на оваа година се очекува да објават илустрирана книга со наслов The ABCs of Metallica. Книгата претставува осврт на целата кариера...