Платини: Уште од првиот ден бев против ВАР технологијата!

Мишел Платини вели дека не треба да се судат фудбалските моменти преку гледање на видео снимките. – Уште од првиот ден бев против ВАР технологијата, фудбалските моменти не треба да се судат преку гледање на видео снимките – рече Платини за „Ил Кориере дело Спорт“. – Тоа не го кријам, телевизијата ја нарушува целата перцепција …

Платини: Уште од првиот ден бев против ВАР технологијата! Read More »