Tag : игритека

Вести Македонија

МАЈКАТА ЗГРОЗЕНА: Триесетдневен притвор доби негувателката која го тепаше нејзиното дете

Слободен печат
Јавноста е згрозена откако се појави видео снимка на која се гледа како жена, за која се испотави дека е ангажирана да чува три деца...