Tag : игралише

Вести Скопје

Ново детско игралиште во населба Црниче (ФОТО)

Слободен печат
Општина Кисела Вода привршува со работните активности за изградба на ново детско игралиште во населбата Црниче. И во периодот што следува, велат од Општината, активностите...