• Хуманитарна акција

КАКО СЕ СЛАВИ МАТУРА ВО ДОБОЈ: Учениците се откажаа од скапи одела, но сепак беа забележани (ФОТО)

Наместо скапи одела, матурантите од сообраќајното и електро училиште, учениците од трет смер на електроничари и електричари во Добој одлучија за матурската вечер да облечат црни памучни маици со имитација на кошула и вратоврска, а парите со кои требаа да купат сакоа, панталони, кошули и вратоврски ги донираа во хуманитарни цели. Ова одделение е машко, …

КАКО СЕ СЛАВИ МАТУРА ВО ДОБОЈ: Учениците се откажаа од скапи одела, но сепак беа забележани (ФОТО) Read More »