Поранешната љубовница на Хуан Карлос – 65 милиони долари беа великодушен подарок од кралот

Љубовницата на поранешниот шпански крал Хуан Карлос, Корина Зу Саин-Витгенштајн откри во јавноста сè за нивниот однос и шокантните детали што следуваа откако нивната афера беше обелоденета. Во едно од ретките интервјуа, таа вели дека ја прогонувале откако се дознало за нивниот однос, и тврди дека тие се обиделе и да ја замолчат со закани …

Поранешната љубовница на Хуан Карлос – 65 милиони долари беа великодушен подарок од кралот Read More »