Tag : хрвтска

Вести Македонија

Кај хрватски производители на вино и со хрватски етикети откриено вино од С. Македонија

Слободен печат
Земјоделската инспекција на Државниот инспекторат на Р.Хрватска, во голема акција за сузбивање на трговијата со фалсификувана и недоволно квалитетна храна и пијалоци, откри вино од...