Tag : хотел порта

Вести Македонија

Дебата за образовни концепти на одржливиот туризам во Скопје

Слободен печат
Дебата за воведување иновативни образовни концепти на областа на одржливиот туризам ќе се одржи денеска во Скопје. Настанот е во рамки на проектот што Стопанската...