20.8 C
Скопје

Tag : хоризонти

Ви Препорачуваме Колумни

Т’га за југ

Бошко Јакшиќ
Проверените и правовремени информации можат да спасат животи. Пандемијата нè учи дека не е доволно да се бориме против вирусот: тој нема да исчезне волшебно...