Арон и Лора го претвориле своето комбе во рустикална оаза и сега патуваат со стил

Сакате да патувате, но исто така сакате да уживате во рустикалната автентичност на кабина? Ги комбинирате двете и го следите примерот од оваа инспиративна двојка. Арон и Лора од Велика Британија купиле комбе за да можат да патуваат со него и да го истражуваат светот, воопшто не грижејќи се каде ќе преспијат и дали ќе …

Арон и Лора го претвориле своето комбе во рустикална оаза и сега патуваат со стил Read More »