Tag : хенри русо

Магазин Магазин слајдер Ретро

Кога го работиш тоа што го сакаш

Слободен печат
Самоукиот творец – Сака да слика. Никој никогаш не му рекол дека е талентиран. Колекционер на играчки. Има 40 години. Си купува штафелај, бои и...