Tag : хемсворт

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

Ова се вика упорност: Фан го бркал Крис Хемсворт со мотор само за да добие автограм! (ВИДЕО)

Слободен печат
Фановите ширум светот секојдневно прават необчни работи за да стигнат до автограм или слика од своите идоли. Една таква ситуација може сликовито да се види...