• ханкок

Џонсон го опиша Министерот за здравство како ,,тотално безнадежен“

Британскиот премиер Борис Џонсон во телефонски пораки кои ги објави незадовлниот поранешен главен советник на премиерот, Доминик Камингс, во раните денови на пандемијата, го опишал Министерот за здравство како ,,тотално безнадежен“, објави ББС. Камингс објави слики од разговорите со Џонсон на апликацијата Ватсап, споделувајќи документи од состаноците за национална безбедност, преку кои тој вели дека …

Џонсон го опиша Министерот за здравство како ,,тотално безнадежен“ Read More »