ТАГОВИ Posts tagged with "халбе зелстра"

Tag: халбе зелстра

Колумни

Немаме идеи, не знаеме, ама затоа имаме „памет“ за продавање

Пишува: Бранко Героски Ми ја грабна мислата нашиот колумнист Ненад Јовановиќ, кога пред некој ден напиша: „Сега владата да се искулира, да земе длабоко воздух...

Придружете ни се Facebook