Tag : грижа за лични податоци

Вести Свет

Најголема грижа за Европејците на интернет е безбедноста на личните податоци

МИА Агенција
Последниот извештај на Евробарометарот покажува дека граѓаните на Европската Унија на интернет највеќе стравуваат за злоупотреба на нивните лични податоци и онлајн плаќања. 46 отсто...