Жена во Сплит истури канта измет врз чудотворната статуа на Гргур Нински: Тоа е Сатана! (ВИДЕО)

Жена во попладневните часови истури канта измет врз статуата на Гргур Нински во Сплит. Сплитската полиција добила дојава за напад со измет врз кипот околу 16 часот, а после инцидентот таа е однесена да прими лекарска помош. Како што објави Далмација данас, жената се врткала околу статуата и неколку дена пред тоа, а зошто, никој …

Жена во Сплит истури канта измет врз чудотворната статуа на Гргур Нински: Тоа е Сатана! (ВИДЕО) Read More »