• гранка

Скршена гранка од бор два месеца никој не ја отстранува, Општината вети денеска ќе се сечела

Денеска конечно треба да биде исечена гранката од дрвото, која два месеца е скршена и буквално пикната во прозорците на еден од приземните станови на зграда на улицата Томе Арсовски во Кисела Вода. Општина Кисела Вода вети дека денеска, и покрај тоа што тоа не било во нивна надлежност, ќе им помогне на граѓаните и …

Скршена гранка од бор два месеца никој не ја отстранува, Општината вети денеска ќе се сечела Read More »