Tag : граничен премин блато

Вести Македонија

По тримесечниот привремен прекин состојбата на граничниот премин „Блато” се враќа во нормала

Слободен печат
Заедничка оценка на надлежните од двете страни на границата е дека состојбата на граничниот премин „Блато” на македонско – албанската граница кај Дебар се враќа...