Tag : гран при серија

Останатo Спорт

Поп Ацев втор на Охридскиот маратон, прв на светската ранг листа

Слободен печат
Во рамките на „Гран-при” серијата на ФИНА двократниот светски шампион на 25 километри и рекордерот на Охридскиот маратон од 2013 година кога се пливаше на...