Tag : ѓорѓија пулевски

Вести Скопје

ОУ „Ѓорѓија Пулевски“ добива лифт за лица со физичка попреченост

Слободен печат
Основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“ во Општина Аеродром ќе добие лифт со што ќе се овозможи и ќе се олесни движењето на лицата со физичка попреченост...