Tag : ѓорѓе војновиќ

Кошарка Спорт

Триглав Осигурување ја помага мак-кошарката: Спонзор на младинските лиги

Слободен печат
Со договорот Триглав Осигурување ќе ги покрие котизациите на сите младински екипи во Македонија, во сите возрасни категории во машка и женска конкуренција. Новиот договор...