• голман

Дознаваме: Богатинов и наредната сезона во Етникос Ахна!

Богатинов ексклузивно за „Слободен печат“ изјави дека имал понуди и од други кипарски клубови, но останува верен на Етникос. – Да, останувам и наредната сезона во Етникос Ахна. Имав понуди од други клубови и минатата година кога клубот беше во втората кипарска лига, тогаш одлучив да останам и помогнам во борбата за враќање во првата …

Дознаваме: Богатинов и наредната сезона во Етникос Ахна! Read More »