• ѓоко трајчевски

Директорот на ГТЦ е изненаден, од медиумите дознал за „рудникот“ за криптовалути

Директорот на ГТЦ, Ѓоко Трајчевски, во изјава за ТВ21 вели дека од медиумите дознал за случајот со „рудникот“ за криптовалути кој беше откриен во магацински простор во сутеренот на Градскиот трговски центар. „Најодговорно тврдам дека не може да се контролира ситуацијата, бидејќи се работи за 500 до 600 дуќани, магацински и деловен простор и друг …

Директорот на ГТЦ е изненаден, од медиумите дознал за „рудникот“ за криптовалути Read More »