• години

Која е најдобрата разлика во годините за успешна врска

Студија спроведена на универзитетот „Еморг“ во Атланта покажала дека разликата во годините меѓу партнерите има големо влијание на успех на врската. Во истражувањето во кое биле вклучени 3000 парови научниците откриле дека паровите со разлика во годините од 5 години имаат 18 % поглема шанса за раскинување на врската отколку паровите кои се врсници. Тој …

Која е најдобрата разлика во годините за успешна врска Read More »