ФОТО | Росана и Ѓорѓи добија уште еден внук: Матео е новата радост во домот, а планот на зетот Џејмс за правење рагби тим полека се остварува

Нашата позната пејачка Росана Сариќ – Тодоровска, попозната само како Росана, од музикото дуо „Маријана и Росана“, близначките кои на публиката ѝ ги подарија најубавите музички хитови пред три дена по втор пат стана баба.     Преку социјалните мрежи, Росана ги израдува пријателите и фановите на некогашното музичко дуо дека таа и нејзиниот сопруг, …

ФОТО | Росана и Ѓорѓи добија уште еден внук: Матео е новата радост во домот, а планот на зетот Џејмс за правење рагби тим полека се остварува Read More »