Ова е Георгина од Скопје, по фотографиите потсетува на светски познатата Емили Ратајковски! (ФОТО)

Скопје е убаво поради многу нешта, но дефинитивно негово обележје се и преубавите девојки кои можеме да ги видиме на секој чекор. Еден таков пример е преубавата и атрактивна скопјанка Георгина Тодоровска (19) која во последно време е сè повеќе актуелна на социјаните мрежи, особено на Инстаграм. Таа е студент на економскиот факултет, но во …

Ова е Георгина од Скопје, по фотографиите потсетува на светски познатата Емили Ратајковски! (ФОТО) Read More »