-1 C
Скопје

Tag : фра Жељко Николиќ

Вести Ви Препорачуваме Регион СП Неделник

Интервју | Фра Жељко Николиќ: Божиќ е близината што ги помирува раздвоените

Мирен Аљиќ/ Ослобоѓење
„Ослобоѓење“: Тешка година е зад нас. Дали луѓето, но и политичарите, се спротивставија на огромните предизвици во кои се најдовме, од мигрантската криза до пандемијата?...