Мајка на шест деца ja откри екстремната рутина на разубавувањето. Нема да верувате како навистина изгледа (ФОТО)

Констанс Хол, мајка блогерка од Австралија, која им дава на своите деца да јадат со раце, прозборе за екстремните мерки што ги презема за на фотографиите на Фејсбук и на Инстаграм да изгледа „проклето згодно“. На својот фејсбук-профил, на кој има 1,3 милиони следбеници, објави фотографија на која „се средила“. „Признавам дека на своите фотографии …

Мајка на шест деца ja откри екстремната рутина на разубавувањето. Нема да верувате како навистина изгледа (ФОТО) Read More »