• ФотоФајндер

Во Центарот за естетска дерматологија при „Жан Митрев Клиник“: Последната иновација за рано откривање на рак на кожата

Со помош на првиот дермоскопски систем за сликање ФотоФајндер (FotoFinder) се добива целосното мапирање на телото и дермоскопија со хигиенско растојание. Денес, ФотоФајндер е светски лидер во видео дермоскопија, наградуван и присутен во над 100 земји ширум светот. Последната иновација за рано откривање на рак на кожата го револуционизира мапирањето на бенки во пост-корона времето: …

Во Центарот за естетска дерматологија при „Жан Митрев Клиник“: Последната иновација за рано откривање на рак на кожата Read More »