8 C
Скопје

Tag : филипче нема нови мерки

Македонија Слајдер

Филипче: Нема потреба од дополнителни мерки, досегашните даваат ефект

Слободен печат
Досегашните мерки даваат резултати и нема потреба од дополнителни рестрикции кои би биле без значаен ефект. Така е за Прилеп и за територијата на целата...