Tag : филантропија

Вести Економија

Милијардерите да помогнат да се стави крај на сиромаштијата

Слободен печат
Анкета спроведена од движењето „Глобал Ситизен“ и агенцијата „Глокалитис“ покажа дека 8 од 10 луѓе сметаат дека милијардерите треба да посегнат во својот џеб и да...
Вести Македонија

Две македонски идеи наградени на регионалниот натпревар „Филантропија преку зелени идеи”

Слободен печат
Производство на био смарт ориз и мобилна апликација што ги наградува сите еколошки одговорни корисници се двете македонски зелени идеи што добија поддршка од 10.000...