Tag : „Фич рејтингс“

Вести Ви Препорачуваме Регион

Бугарија може да го усвои еврото на почетокот на јануари 2023 година

Според последниот извештај на агенцијата за рејтинг „Фич рејтингс“, Бугарија може да го усвои еврото на почетокот на јануари 2023 година, пренесуваат медиумите во соседството....