Tag : Февруарскиот поход

Вести Македонија

Одбележана 76-годишнината од Февруарскиот поход

МИА Агенција
Во организација на Општинскиот одбор на Сојузот  на борци од Виница, денеска во селото Истибања се одржа централната манифестација за одбележување на 76-годишнината од Февруарскиот...