16 C
Скопје

Tag : феликс вердехо

Останатo Спорт

Морбидно: Боксер ја убил бремената сопруга врзувајќи и ги рацете и нозете за бетонски блок и ја фрлил во река

Слободен печат
Порториканскиот боксер и поранешен учесник на Олимписките игри, Феликс Вердехо и се предаде на полицијата по обвинението дека ја убил својата бремена сопруга. Овој случај...