• Фатмир Битиќи

Работодавачите во шок: Нема помош за плати!

Нема финансиска помош за исплата на плати за работодавачите, туку таа мерка ќе се замени со бескаматни кредити со грантова шема. Ова е дел од нацрт-верзијата за петтиот економски пакет што Владата им го презентираше на работодавачите и на синдикатите на денешната седница на Економско-социјалниот совет. Претседателот на Организацијата на работодавачи на Македонија, Ангел Димитров, …

Работодавачите во шок: Нема помош за плати! Read More »