-1 C
Скопје

Tag : фамилијарна

Забава Магазин Слајдер

Виц на денот: Фамилијарна

Слободен печат
Цветко го прашува Трпе: – Зошто раскинавте со Трпана? – Брат ја осетив нешто ми врти муабет деца семејство ова она… – Што ти рече?...
Забава Магазин Слајдер

Виц на денот: Фамилијарна

Слободен печат
Цветко го прашува Трпе: – Зошто раскинавте со Трпана? – Брат ја осетив нешто ми врти муабет деца семејство ова она… – Што ти рече?...
Забава Магазин Слајдер

Виц на денот: Фамилијарна

Слободен печат
Цветко го прашува Трпе: – Зошто раскинавте со Трпана? – Брат ја осетив нешто ми врти муабет деца семејство ова она… – Што ти рече?...