Tag : фалсификување податоци

Вести Свет

Затворските чувари кои го надгледувале Епстајн обвинети за фалсификување на податоци

Слободен печат
Двајцата затворски чувари кои имале задача да го надгледуваат Џефри Епстајн вечерта кога тој наводно извршил самоубиство се обвинети за фалсификување на податоци. Исто така,...