Tag : еуролинк осигурурвање

Вести Македонија

Успешно заврши Летната балетска школа на ,,Еуролинк осигурување’’

Слободен печат
Во големата балетска сала при ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ вчера се одржа завршниот час од Летната Балетска школа организирана од „Еуролинк осигурување“. Балетската школа...