• етно село

ГАЛЕРИЈА | Барате место за бегство од градот? Кај Андревци во Годивје, мал е денот од толку убавини!

Етно-селото „Андревци“ се наоѓа во село Годивје, во областа Дебрца, на источните падини на Славеј Планина, односно на 38 километри од Охрид и од Струга, а на 28 километри од Кичево. Па, доколку патот ве води оттука, или уште подобро – намерно, скршнете кон убавото Годивје за да си ги исплакнете очите, развеселите душичката, и …

ГАЛЕРИЈА | Барате место за бегство од градот? Кај Андревци во Годивје, мал е денот од толку убавини! Read More »