Поранешен фудбалер на Реал Мадрид стана научник и разви систем за борба против коронавирусот

Естебан Гранеро на кого му се предвидуваше блескава фудбалска иднина, беше еден од најголемите таленти во академијата на Реал Мадрид, од скоро е надвор од фудбалот и неговиот допринос ќе биде запомнет по тоа што го прави на полето на науката во време на пандемија на коронавирусот. Гранеро кариерата ја започна во младинските категории во …

Поранешен фудбалер на Реал Мадрид стана научник и разви систем за борба против коронавирусот Read More »