7.1 C
Скопје

Tag : енергетски ефикасна

Вести Скопје

„Цветан Димов“ доби нова енергетски ефикасна фасада

Слободен печат
Средното училиште на Град Скопје „Цветан Димов“ од денеска има нова, енергетски ефикасна фасада со променет, модерен изглед во специфичен визуелен и естетски стил. Фасадата...