Tag : Елвин Хасан

Вести Култура Слајдер

Постои ли опасност Атиџе да биде искористена во партиска пропаганда?

Слободен печат
Министерот без ресор за привлекување странски инвестиции во македонската влада, Елвин Хасан помина 36 километри пеш за да се сретне со Атиџе Муратова, главниот јунак...
Вести Економија

Хасан: Турција е еден од најголемите инвеститори во Северна Македонија

Слободен печат
Министерот без ресор задолжен за странски инвестиции Елвин Хасан денеска во Гевзе, Турција оствари средби со две турски компании кои имаат реализирано инвестиции во Северна...
Вести Македонија

Министерот Елвин Хасан во посета на Штип и Кочани

МИА Агенција
Министерот без ресор задолжен за странски инвестиции, Елвин Хасан беше во работна посета на Штип, каде што посети две текстилни компании кои имаат добиено финансиска...