• екран

ФОТО | Игор Џамбазов во спомен на неговата мајка и дедо му Прличко: Беше престиж да си на насловна на „Екран“

Актерот и шоумен Игор Џамбазов на својот инстаграм – профил постојано објавува фотографии од неговиот приватен живот. Се сеќава на минатото, поздравува пријатели, поддржува и бодри свои соработници. Овој пат на профилот на Игор се најде една од бројните насловни страници на естрадната ревија „Екран“, со неговата мајка, актерката Анче Џамбазова и неговиот дедо, актерот …

ФОТО | Игор Џамбазов во спомен на неговата мајка и дедо му Прличко: Беше престиж да си на насловна на „Екран“ Read More »