• економски закони

Собраниска ферија: Европското знаменце не им помогна на должниците, на тутунарите и на екологистите

Усвојувањето на законите за материјално обезбедување на стечајците, за финансиска поддршка за откупот на тутунот од ланската реколта, за отпис на камати и репрограмирање долгови, за еколошка такса, ќе го чека септември. Во деновите пред продолжениот викенд за 2 Август, пратениците успеаја да го усвојат ребалансот, а последна закажана седница за в петок е за …

Собраниска ферија: Европското знаменце не им помогна на должниците, на тутунарите и на екологистите Read More »