24 C
Скопје

Tag : едмонд панарити

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Панарити: Македонија не беше заложник на Брисел, беше казнета со бугарското вето

Дестан Јонузи
Поранешниот министер за надворешни работи на Албанија, Едмонд Панарити, оценува дека желба на Брисел е Македонија и Албанија да одат заедно на своето евроатлантско патување,...