Британската Амбасада во Скопје добила сомнителен пакет

Во британската Амбасада во Скопје вчера пристигнал сомнителен пакет, адресиран до вработен. Како што соопшти МВР, вчера во 14.05 часот во Полициската станица за Надворешно физичко обезбедување – Скопје, од британската Амбасада било пријавено дека по пошта пристигнал сомнителен пакет, адресиран за вработен кој не очекувал никаква пратка. При преземени мерки, полициски службеници од Единицата …

Британската Амбасада во Скопје добила сомнителен пакет Read More »