Tag : е-семинар

Култура

„Македоника литера“ ќе учествува на е-семинар за меѓународно издаваштво

Слободен печат
Во организација на Кинеската меѓународна издавачка групација (ЦИПГ), на 11 мај во Пекинг, Народна Република Кина, ќе се одржи меѓународен е-семинар, на кој освен менаџери...